Nieuws

teletekst voor Henk Visser en Comb Elkhuizen .

Op de laatste jongen duiven vlucht van dit jaar is het twee leden gelukt om op teletekst te komen Henk Visser speelt de 4e prijs en Comb Elkhuizen legde beslag op plaats 10 van Melun.

Het bestuur en leden feliciteren Henk , Wim en Esmeralda met deze mooie prestatie.

teletekst voor Saki Minovgioudis .

Ook in 2018 staat Saki weer op teletekst dit maal van de dagfond vlucht uit Argenton. Saki wist beslag te leggen op plaats 10 in Zuid-Holland.

Het bestuur en leden feliciteren Saki met deze mooie prestatie.

teletekst voor Fam Toom.

Ook dit seizoen laat de Fam Toom weer van zich horen op de overnachtfond. Zij behaalden de 8e plaats op Bergerac. Een fantastiche prestatie met een hele knappe jaarling.

Het bestuur en leden feliciteren Fam Toom met deze mooie prestatie.

teletekst voor Combinatie de Jong.

Ook op de overnachtfond laat onze vereniging van zich horen, deze keer door Leon en Danielle. Zij behaalden de 6e plaats op een loodzwaar Bordeaux. Een fantastiche opsteker voor deze combinatie met deze mooie prestatie.

Het bestuur en leden feliciteren Leon en Danielle met deze mooie prestatie.

teletekst voor Combinatie Elkhuizen.

Gelukkig voor duivenminnend Zuid Holland, is de teletekst notering in afdeling 5 niet verdwenen. Door het stoppen met teletekst van SBS6 dreigde de term teletekstduif te verdwijnen. Gelukkig heeft het bestuur van afdeling 5 besloten de teletekst foto na te bootsen en op de site te plaatsen. En op de tweede "teletekst"vlucht was het al weer raak. Wim Elkhuizen pakte de 6e vanuit Pontoise.

Het bestuur en leden feliciteren Wim met deze mooie prestatie.

Lintje voor bestuurslid Bertus Kraan.

Koningsdag 2018 zal Bertus niet snel vergeten. Hij werd op die dag verrast met een lintje. We weten allemaal dat Bertus in de vereniging heel wat werk verzet. Maar ook buiten de vereniging is Bertus erg actief. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij gehuldigd is en een lintje heeft mogen ontvangen.

Hieronder de tekst zoals hij op de website Alblasserdamnieuws.nl geschreven staat:

H.T. Kraan (75) werkte tot zijn pensionering in 2007 als groepsleider bij PostNL. Sinds 1968 tot heden is hij secretaris van en vrijwilliger bij de postduivenvereniging De Doorzetters in Alblasserdam die 50 leden telt. De heer Kraan organiseert activiteiten, zoals het klaverjassen tijdens de wintermaanden en doet allerlei werkzaamheden, variŽrend van het schoonhouden van het verenigingsgebouw tot het mede organiseren van de duivententoonstellingen. Sinds 1999 is de heer Kraan bestuurslid van de Drentse Buurt, voorheen de Buurtbelangengroep geheten. Ook bij deze 200 leden tellende groep, organiseert hij uiteenlopende activiteiten.

Het bestuur en leden feliciteren Bertus met het ontvangen van het lintje.